Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπημένα μας παιδιά,

 αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά   και συγκίνηση που σήμερα - εκπροσωπώντας  το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων-  ζω την ευτυχή συγκυρία να αποχαιρετώ έναν μεγάλο αριθμό  παιδιών που πριν έξι χρόνια  υπήρξαν μαθητές μου . Άλλα πάλι παιδιά, που σήμερα αποφοιτούν,  μπορεί να μην τα έχω γνωρίσει με αυτήν μου την ιδιότητα όμως θυμάμαι την επίγευση που άφησε  η θέα των παιδικών  τους  προσώπων. 

Θα  ήθελα να μοιραστώ σκέψεις μαζί σας και όχι απλά λόγια που την ίδια ώρα μπορεί να σβηστούν από το σκληρό δίσκο της μνήμης σας 

Γιατί στα αλήθεια αυτό που μένει είναι οι εικόνες που χαράχτηκαν στη μνήμη μας γιατί μας προκάλεσαν συναισθήματα , Η παιδικότητά σας,  ο έμφυτος αυθορμητισμός σας ,η δροσιά που αποπνέατε  ,το χαμόγελό σας που αναζητούσε το ενδιαφέρον , η αγκαλιά  σας  , τα χαρούμενη   πρόσωπά σας?Έτσι,θυμάμαι τα περισσότερα από εσάς και έτσι θα θέλαμε να παραμείνετε στη ζωή  . Να αγαπάτε και να φροντίζετε αυτό το παιδάκι που έχετε μέσα σας  

Τι καλύτερο να ευχηθούμε πρώτιστα στα παιδιά μας , τι καλύτερο να ευχηθώ στην κόρη μου που σήμερα αποφοιτά   από αυτό της  προσωπικής ευτυχίας όπως αυτή ορίζεται για το καθένα   από  εσάς !

Διεκδικείστε το δικαίωμα σας αυτό  . Εμείς ως γονείς ,ήμασταν ,είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζουμε τον τρόπο,  αφού  -ειλικρινά- κάποιες φορές σας φορτώνουμε με το βάρος των προσδοκιών μας  ,δείξτε τον μας εσείς  . ..

Φεύγετε από το Γυμνάσιο που ήταν μια αγκαλιά για όλους σας  ,μια αγκαλιά που σας έδωσε τα εφόδια ,τις γνώσεις   για να συνεχίσετε? Ακολουθεί  το  Λύκειο ?πιο απαιτητικό  - ένα βήμα πιο κοντά στην ενηλικίωση ? Αυτό που θα θέλαμε να έχετε πάντα στο μυαλό και στην καρδιά σας είναι ότι θα είμαστε δίπλα σας   ακόμη κι όταν  λείπει η φυσική παρουσία  μας  θα είμαστε δίπλα σας στις όποιες αποφάσεις !

Θα θέλαμε ,τέλος , να ευχαριστήσουμε το σύλλογο των καθηγητών για την αγαστή  συνεργασία   ,για την αγάπη που προσφέρανε στα παιδιά μας   ,για τον  κοπιαστικό αγώνα  τους   αυτά τα τρία χρόνια  και- επιτρέψτε μας  -  να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον διευθυντή του σχολείου που απέδειξε έμπρακτα τι θα πει σχολείο ανοικτό στην κοινωνία αφού  κάθε πρόταση του συλλόγου γονέων την  ενίσχυε με νεανικό ενθουσιασμό και στάθηκε αρωγός σε κάθε  μας προσπάθεια.

Επιπλέον ,τον ευχαριστούμε για την προσφορά των εδεσμάτων της ψησταριάς  που με συγκινητική διάθεση  προσέφερε στα παιδιά μας ? Τον ευχαριστούμε από καρδιάς  και  ευχόμαστε σε όλο το σύλλογο διδασκόντων  υγεία  και  δύναμη στο έργο τους.

Επίσης ,θα θέλαμε να συγχαρούμε  το 15μελές για την άψογη συνεργασία ,τον γονέα ,κ. Δημήτρη Κατσικά, που επιμελήθηκε τη φωτογράφιση-  ατομική και ομαδική των παιδιών- που ,χωρίς την πολύτιμή βοήθειά του , δεν θα  μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το λεύκωμα. 

Τέλος , να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για την πραγματοποίηση του μπουφέ και φυσικά τον κ. Παρασίδη   Χρήστο ,γονέα της Γ΄ τάξης που εθελοντικά ανέλαβε το στήσιμο της ψησταριάς με τον κ. Δημήτρη Καλαϊτζή ,γονέα της Β΄τάξης. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας   !

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com