Εργασίες μαθητών

Στα πλαίσια του μαθήματος 'Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή' τα παιδιά του Γ4 χωρίζονται σε ομάδες δύο ατόμων και επιλέγουν μία  Μη Κυβερνητική Οργάνωση προκειμένου να την παρουσιάσουν στους/ις συμμαθητές/τριές τους. Ακόμη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανθρώπινων δικαιωμάτων (10/12/2012) τα παιδιά θα αναλάβουν να παρουσιάσουν κάποια από τα ανθρώπινα δικαιώματα και να καταδείξουν την πορεία προς τη θέσπιση τη προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων από την παγκόσμια κοινότητα.

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας με θέμα: Μακεδονικό Βαμαβάκι Α.Ε. (αρχείο παρουσίασης σε μορφή MS-PowerPoint).

Τις παρακάτω εργασίες επιμελήθηκαν μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας κατά το έτος 2010-2012, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας της Μουσικής κ. Τζένου Μαγδαληνής.

Εδώ θα βρείτε ασκήσεις Μαθηματικών για τη Β' τάξη τις οποίες επιμελήθηκε η Μαθηματικός του σχολείου μας κ. Τσιρογιάννη Αναστασία.

Ευχαριστούμε θερμά τη μαθήτρια της Γ' τάξης Μουρούλη Παρασκευή για τη συγγραφή και επεξεργασία των ασκήσεων.

Μεταφορτώστε το αρχείο (PDF).

Μέχρι να κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι μαθητές/τριες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω θέματα προκειμένου να καταθέσουν την εργασία τους μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2012:

1. Αναζήτηση και παρουσίαση λογοτεχνικών έργων ελλήνων συγγραφέων με αναφορές σε γεγονότα ή/και προσωπικότητες από τη νεότερη ελληνική ιστορία.

2. Αναζήτηση και καταγραφή έργων ελλήνων ζωγράφων εμπνευσμένων από γεγονότα ή/και προσωπικότητες της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

3. Καταγραφή οδών, πλατειών, μνημείων του Δήμου Θεσσαλονίκης αφιερωμένων σε γεγονότα ή/και προσωπικότητες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Οι εργασίες θα παρουσιαστούν από τα παιδιά και κάποιες από αυτές θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του σχολείου μας.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com