Μαθητές

Οι μαθητές/ριες που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα για τον αγγλικό και αμερικανικό πολιτισμό, επισκέφτηκαν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 23/12/2013 και τραγούδησαν κάλαντα στην αγγλική γλώσσα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στις παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου. Μαζί με τις προφορικές ευχές μοίρασαν και κάρτες που φιλοτέχνησαν τα ίδια τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες στο σχολείο.

Τα παιδιά όλου του σχολείου ενημερώθηκαν κατά τάξεις, την 6/3/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων για το φαινόμενο του ενδοσχολικού εκφοβισμού ως προς τις μορφές, την έκταση και τις συνέπειές του. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης-παρουσίασης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους. Η αντίθεση του σχολείου σε κάθε μορφής βία και ιδιαίτερα στην ενδοσχολική βία αποτυπώθηκε και με καλλιτεχνικές απεικονίσεις των παιδιών που αναρτήθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου. 

Το σχολείο μας έλαβε μέρος  για 3η συνεχή χρονιά στους διασχολικούς αγώνες ρητορικής τέχνης για γυμνάσια που διοργανώνονται από το β΄πρότυπο πειραματικό γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο αγώνισμα του αυθόρμητου λόγου. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, τη Μαρία, τον Κωνσταντίνο, την Ιωάννα και τη Μαρίνα που συμμετείχαν στους αγώνες  με  δημιουργική  σκέψη και  ευφάνταστο και τεκμηριωμένο λόγο. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά συνεργαζόμαστε με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και συγκεντρώνουμε τρόφιμα ώστε να μη 'χαθεί' το χαμόγελο από τα παιδικά πρόσωπα!!

Καλά Χριστούγεννα

Στις 23 Απριλίου 2013 πραγματοποιήσαμε την ημερήσια εκδρομή των μαθητών/τριών του σχολείου στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι μαθητές/τριες απόλαυσαν την καταπράσινη φύση της περιοχής κι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο στην περιοχή Μετόχι.

{gallery}stories/velvento_2013{/gallery}

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com