Η εργασία με τίτλο «Το Google Earth ως εκπαιδευτικό μέσο στο ψηφιακό σχολείο» των μαθητριών Αναστασίας Αλβανού, Ελένης Αναστασίου, Γεωργίας Ζάρρου και του μαθητή Θεοχάρη Καλαμά του 28ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επιλέχθηκε ανάμεσα από 420 εργασίες για να παρουσιαστεί στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (Μάης 2011)!

Μετά την ολοκλήρωση όλων των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων που έγιναν στο πλαίσιο του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής στους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, συνήλθε η τοπική επιστημονική επιτροπή και κατέληξε στην επιλογή για συμμετοχή στο τελικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη 4 και 5/5/2011 στο Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών μας τα οποία άξιζαν να πάνε στο συνέδριο! Η τεκμηρίωση της εργασίας και η παρουσίαση είναι άριστα οργανωμένες, τα παιδιά έδειξαν πρωτοφανή διάθεση συνεργασίας και υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και επικοινωνίας!

Εύχομαι καλή επιτυχία και στο συνέδριο και ευχαριστώ για την εκπληκτική συνεργασία τόσο τους μαθητές, όσο και τη Σύμβουλο Πληροφορικής Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, κ. Σοφία Τζελέπη.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com