Eγγραφή μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο-Οδηγίες-Έντυπα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για εγγραφή μαθητών στο Π.Σ.Δ.. 

Οδηγίες εγγραφής μαθητών

 Οι κηδεμόνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εγγραφή των μαθητών στο ΠΣΔ και επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν απο το σχολείο να τους εγγράψει, στέλνοντας στο email του σχολείου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) συμπληρωμένα κα υπογεγραμμένα τα παρακάτω δύο έντυπα που μπορούν να κατεβάσουν απο εδώ:

Κατεβάστε τα δύο έντυπα

1. Έντυπο γονικής συγκατάθεσης για δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Π.Σ.Δ Έντυπο γονικής συγκατάθεσης για δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Π.Σ.Δ(72 Kb)

2. Αίτηση Γνωστοποίησης στοιχείων μαθητικού λογαριασμού Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου 6ο Συνημμένο εγκυκλίου: Αίτηση Γνωστοποίησης στοιχείων μαθητικού λογαριασμού Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου(80 Kb)

Αν αδυνατούν να τα στείλουν υπογεγραμμένα τότε εναλλακτικά μπορούν να τα στείλουν μόνο συμπληρωμένα αλλά... αποκλειστικά μέσα από το email που έχουν δηλωμένο στο σχολείο (mySchool).

Για οποιοδήποτε θέμα επικοινωνείτε τηλεφωνικά (2310929343) ή με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. δίνοντας τα στοιχεία σας, το όνομα του μαθητή που κηδεμονεύετε και το λόγο της επικοινωνίας.

Να είστε καλά.

O Διευθυντής

Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com