Αγαπητοί μαθητές, γονείς και συνάδελφοι,

Δεν θέλω να σας κουράσω και γι? αυτό θα είμαι σύντομος.

Σήμερα τελειώνει μία σχολική χρονιά για όλους μας, αλλά είναι ιδιαίτερη μέρα για τους αποφοίτους της 3ης γυμνασίου καθώς η σημερινή μέρα δεν σηματοδοτεί την λήξη της σχολικής χρονιάς, αλλά το τέλος μιας περιόδου, αυτής του γυμνασίου.

Ένας κύκλος τελειώνει και ένας άλλος αρχίζει.

Αγαπητά μου παιδιά τα τρία χρόνια που περάσατε στο Γυμνάσιο πιστεύω, πως όλοι μαζί οι συνάδελφοι μπορέσαμε να σας προετοιμάσουμε σωστά και να σας δώσουμε τα εφόδια που θα χρειαστείτε στην μελλοντική σας πορεία, τόσο σαν μαθητές όσο και σαν προσωπικότητες. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς πριν από τρια χρόνια, μόλις ξεκινήσατε την πορεία σας στο Γυμνάσιο ήμουν καθηγητής σας, και σήμερα σας αποχαιρετώ από τη θέση του Διευθυντή και εύχομαι στον καθένα από εσάς να συνεχίσετε να είστε μοναδικοί και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

Ακόμα και αν υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των τριών χρόνων, θέλω να τις θυμάστε σαν δοκιμασίες που θα σας κάνουν πιο δυνατούς στη ζωή σας και να κρατήσετε τις όμορφες στιγμές που περάσατε σε αυτό το σχολείο με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας.

Όλη η κοινότητα του σχολείου, μαθητές καθηγητές, διευθυντικό και διοικητικό προσωπικό σας αποχαιρετά με αγάπη και με πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, και αν κάποτε χρειαστείτε οποιαδήποτε συμβουλή, εμείς θα είμαστε εδώ για σας.

Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com