Κυριακές στο Α.Π.Θ

 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους και μετατρέπεται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας.

Τις Κυριακές από 13 Μαΐου έως 17 Ιουνίου
ελάτε να:
παρακολουθήσετε πειράματα και παρουσιάσεις,
πάρετε μέρος σε δημιουργικά εργαστήρια, παρατηρήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια,
περιηγηθείτε στις συλλογές και τα μουσεία του Πανεπιστημίου.

Κεραυνοί και ηλεκτρικές εκκενώσεις στην Πολυτεχνική Σχολή, αρωματικά φυτά και έντομα στη Γεωπονική Σχολή, υπαίθριες ανασκαφές, «προϊστορικά» γεύματα, μαθήματα αστρονομίας και ξεναγήσεις στους κρυμμένους «θησαυρούς» των μουσείων της Φιλοσοφικής Σχολής είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς της περιήγησης των πολιτών στο Α.Π.Θ.

Η δράση «Α.Π.Θ. την Κυριακή» θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουνίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όχι μόνο σε χώρους της κεντρικής πανεπιστημιούπολης αλλά και στο σύνολο των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων στη Θέρμη, στο Φοίνικα, στην πανεπιστημιακή ανασκαφή Τούμπας καθώς και στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα.

Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, η δράση θα πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες:
www.auth.gr
Τηλ: 2310-996723
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.



 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook Page: «ΑΠΘ την Κυριακή»

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ:
http://www.youtube.com/watch?v=MmyKRw0C5Vk

Για να δείτε το πρόγραμμα της δράσης «Α.Π.Θ. την Κυριακή» επισκεφτείτε το σύνδεσμο: http://press.auth.gr/news/wordpress/?p=30780

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com